We use cookies to improve your browsing experience on our website.
Please visit our Privacy Notice for more information about cookies and how we use them. We recommend that you accept the use of cookies for better navigation.

Acelityn tietosuojailmoitus – EU, Suomi

Tarkoitus

Asiakkaidemme, myyjiemme, toimittajiemme, tuotteitamme ja palveluitamme käyttävien asiakkaidemme sekä verkkosivustojemme käyttäjien yksityisyys on meille tärkeää, ja olemme sitoutuneet yksityisyytesi suojaamiseen ja säilyttämiseen.

EU-tietosuojakäytännössämme kerrotaan, kuinka Acelity käsittelee henkilötietoja ja/tai arkaluonteisia henkilötietoja. Se sisältää erityisesti tarkat tiedot siitä, kuinka keräämme, säilytämme, käytämme, käsittelemme, siirrämme tai paljastamme henkilötietoja ja/tai arkaluonteisia henkilötietoja ja kuinka voit käyttää, oikaista tai poistaa näitä tietoja tai rajoittaa niiden käyttöä. EU-tietosuojakäytäntömme koskee henkilötietoja ja/tai arkaluonteisia henkilötietoja huolimatta siitä, millä tavalla keräämme ne, tapahtuipa se sivustojemme kautta, ottaessasi yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, lähettäessäsi työhakemuksen Acelitylle, käyttäessäsi tuotteitamme tai palveluitamme tai suorittaessasi palveluita tai toimittaessasi tuotteita Acelitylle. 

EU-tietosuojakäytännössämme henkilötiedoilla tarkoitetaan tunnistettuja tai tunnistettavissa olevia luonnollisia henkilöitä koskevia tietoja. Arkaluonteisilla henkilötiedoilla EU-tietosuojakäytännössämme tarkoitetaan tietoja, joista käy ilmi henkilön rotu tai etninen alkuperä, poliittiset mielipiteet, uskonnolliset tai filosofiset vakaumukset, ammattiyhdistysten jäsenyys, sekä geneettisiä ja biometrisiä tietoja, joita käsitellään luonnollisten henkilöiden tunnistamista varten, terveyteen liittyviä tietoja tai henkilön sukupuolielämää tai sukupuolista suuntautumista koskevia tietoja.

Soveltamisalue 

Tietosuojakäytäntöämme sovelletaan kaikkiin Acelityn EU-alueen ja Sveitsin toimintoihin, mukaan lukien (mutta ei näihin rajoittuen) Acelity L.P., Inc. ja sen osakkuusyhtiöt ja erityisesti Acelity-konserni [jonka jäsenet luetellaan liitteessä A], ja se sisältää kaikki Euroopan maat, joissa harjoitamme liiketoimintaa ja/tai valmistamme tuotteita: 

  • Itävalta
  • Belgia
  • Tanska
  • Ranska
  • Saksa
  • Unkari
  • Irlanti
  • Italia
  • Alankomaat
  • Espanja
  • Sveitsi
  • Yhdistynyt kuningaskunta

Tämä EU-tietosuojakäytäntö koskee kaikkia Acelityn ja sen tytäryhtiöiden toimihenkilöitä, johtajia, esimiehiä, työntekijöitä, pätkätyöläisiä, urakoitsijoita ja edustajia.

Keräämämme henkilötiedot ja/tai arkaluonteiset henkilötiedot

Sinusta keräämiemme tietojen tyyppi määräytyy sen mukaan, minkälaisessa vuorovaikutuksessa olet kanssamme.

  • Asiakkailtamme ja myyjiltämme kerättävät tiedot:

Asiakkailtamme ja myyjiltämme saatamme kerätä seuraavanlaisia henkilötietoja ollessamme vuorovaikutuksessa heidän kanssaan: koko nimi, työnantajan nimi, työyhteystiedot (mukaan lukien osoite, puhelinnumero, faksinumero ja sähköpostiosoite), tilinumero, taloudelliset tiedot (mukaan lukien kortin numero, kortin vanhenemispäivä, pankkitiedot ja ALV-tunnus), luottotiedot, logo, valokuvat, biografiat ja ansioluettelot koulutusohjelmiin, sopimustiedot (mukaan lukien tuotteiden vuokra-ajan aloitus- ja lopetuspäivämäärät), vakuutustiedot ja tilaus- ja toimitustiedot (kuten toimitus toimipaikkoihin).

  • Tuotteitamme tai palveluitamme käyttäviltä potilailta kerättävät tiedot:

Tuotteitamme tai palveluitamme käyttäviltä potilailta saatamme kerätä seuraavia henkilötietoja tai arkaluonteisia henkilötietoja: nimi, syntymäaika, kuolinaika, sukupuoli, osoite, puhelinnumero, henkilötunnus, haavan tiedot (mukaan lukien kuvaukset, mitat ja valokuvat), muut terveyteen liittyvät tiedot, hoitotiedot (mukaan lukien hoidon päivämäärä, lääkemääräystiedot ja diagnoosi) ja sairasvakuutuksen tiedot.

  • Työnhakijoilta kerättävät tiedot: 

Jos haet työtä Acelityltä, saatamme kerätä sinusta seuraavia henkilötietoja: koko nimi, yhteystiedot (kuten osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite jne.), syntymäaika, ajokortin tiedot, passin tiedot, mahdollisesti tarvittava työlupa, työhistoria ja koulutustiedot, suosittelijoiden nimet ja yhteystiedot, lähiomaisen tiedot (hätätilanteita varten), pankkitiedot, verotunnus ja aikaisempi työsuhde Acelity-yrityksissä. Työnhaun kannalta merkityksettömiä tietoja ei kerätä.

  • Verkkosivustojemme käyttäjiltä kerättävät tiedot: 

Tietojen lisäksi, jotka annat meille aktiivisesti verkkosivujemme kautta (esimerkiksi täyttämällä verkkolomakkeita tai pyytämällä meitä muistamaan asetuksesi), keräämme verkkosivustoillamme käyntiesi yhteydessä tiettyjä henkilötietoja automaattisin menetelmin, kuten evästeillä, Internet-tunnisteilla, verkkojäljitteillä ja vastaavilla automaattisilla tietojenkeruumenetelmillä. 

Evästeet ovat tiedostoja, joita verkkosivustot lähettävät tietokoneeseen tai muihin Internetiin liitettyihin laitteisiin käyttämäsi selaimen tunnistamista varten tai tietojen tai asetusten tallentamista varten laitteellesi.  Käyttämäsi selain saattaa kertoa, miten saat ilmoituksia, kun laitteellesi lähetetään tietyntyyppisiä evästeitä, ja kuinka voit rajoittaa tai estää tiettyjä evästeitä.  Huomaa kuitenkin, että ilman evästeitä et ehkä voi käyttää kaikkia sivustojemme ja verkkopalveluidemme toimintoja.

Evästeillä tapahtuvan tietojen keräämisen yhteydessä verkkopalvelimemme saattaa kirjata ylös tietoja, kuten käyttämäsi selaimen tyypin ja version sekä verkkoalueen, josta käsin käytät Internetiä. Lisäksi tallennamme sen verkkosivun osoitteen, jolta ohjauduit sivustollemme, ja sen laitteen IP-osoitteen, jota käytit muodostaessasi yhteyden sivustoomme.  Tallennamme myös tietoja vuorovaikutuksestasi sivustojen kanssa, kuten siitä, millä sivuilla käyt, vierailujen päivämäärät ja kellonajat, käyttämäsi hakusanat ja valitsemasi linkit. Valvoaksemme sitä, mitkä verkkopalvelimet keräävät tietoja automaattisin menetelmin, saatamme asettaa sivustoillemme verkkojäljitteiksi kutsuttuja tunnisteita. Ne ovat pieniä tiedostoja, jotka linkittävät verkkosivuja tiettyihin verkkopalvelimiin ja niiden evästeisiin. Saatamme myös lähettää laitteellesi ohjeita käyttämällä JavaScriptiä tai muita konekieliä, jotta voimme kerätä edellä kuvatunlaisia henkilötietoja. Saatamme käyttää sivustoillamme kolmansien osapuolten, kuten Google Analyticsin, tarjoamia analyysipalveluita. Nämä palveluntarjoajat auttavat meitä analysoimaan, kuinka vierailijat käyttävät sivustoja. Nämä palveluntarjoajat keräävät suoraan tähän tarkoitukseen hankitut tiedot (mukaan lukien IP-osoitteesi ja muut automaattisin menetelmin kerätyt tiedot), tai ne annetaan niille. Jos haluat estää Google Analyticsin käytön, napsauta tästä.

Sivustomme sisältävät kolmansien osapuolten ohjelmalisäkkeitä ja pienohjelmia, kuten upotettuja videoita ja sosiaalisen median jakotyökaluja, joiden tarjoajat saattavat käyttää automaattisia menetelmiä kerätäkseen tietoa siitä, miten käytät sivustoja ja minkälaisessa vuorovaikutuksessa olet näiden ohjelmalisäkkeiden ja pienohjelmien kanssa. Näihin tietoihin sovelletaan kyseisten ohjelmalisäkkeiden ja pienohjelmien tarjoajien tietosuojakäytäntöä ja -ilmoituksia. 

Käytämme seuraavia evästetyyppejä:

Evästeen nimi

Evästeen tarkoitus

Istunto / pysyvä eväste

ASPNET_SessionID

Sivusto käyttää tätä seuratakseen sivuston käyttäjien vuorovaikutusta selaimensa ja sivuston välillä.

Istunto

SC_Analytics_Global_Cookie

Tämän avulla seurataan käyttäjän selaushistoriaa.

Pysyvä (10 vuotta)

_ga

Tämän avulla erotetaan yksittäiset käyttäjät, jotka ovat käyneet sivustolla.

Pysyvä (2 vuotta)

_gat_gtag_UA_82397930_5

Tämä on Google Analytics -eväste, jolla seurataan käyttäjien vuorovaikutuksia.

Pysyvä (3 kuukautta)

_gid

Tämä on Google Analytics -eväste, jolla seurataan käyttäjien vuorovaikutuksia.

Pysyvä (4 tuntia)

Sxa_site

Tämä määrittää, mitä sivustoa käyttäjä pyysi. 

Istunto

__RequestVerificationToken

Tämä on väärentämisenestoon käytetty tunniste.

Istunto

Privacy-notification

Tämä määrittää, onko näytettävä ponnahdusviesti, jossa pyydetään suostumus evästeiden käyttöön.

Pysyvä (90 päivää)

Decline_check

Tämä määrittää, onko käyttäjä hyväksynyt evästeiden käytön.

Pysyvä (90 päivää)

 

Yleisesti ottaen saatamme kerätä henkilöiltä edellä mainittuja henkilötietoja tai arkaluonteisia henkilötietoja, kun he

  • ottavat meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sivuston kautta
  • hallitsevat tai muuttavat käyttötilejään
  • tilaavat uutiskirjeemme tai mainosmateriaaleja tai liittyvät sähköpostilistaamme ja/tai
  • osallistuvat kyselytutkimuksiin tai kilpailuihin ja muihin myynninedistämistoimintoihin.  

Lisäksi saatamme kerätä henkilötietoja eri tavoin sen mukaan, minkälaisessa vuorovaikutuksessa olet kanssamme.  

  • Asiakkailtamme saatamme kerätä tietoja, kun he

- pyytävät välittämään ja/tai toimittamaan jonkin tuotteistamme tai palveluistamme
- pyytävät tarjousta tuotteistamme tai palveluistamme
- suorittavat maksun tuotteidemme tai palveluidemme käytöstä
- ilmoittautuvat ja/tai osallistuvat koulutustilaisuuksiimme
- lähettävät hakemuksen koulutus- tai tutkimusapurahaa varten.

  • Myyjiltämme ja toimittajiltamme saatamme kerätä henkilötietoja heidän tehdessään sopimuksen tuotteiden tai palveluiden toimittamisesta meille sekä tällaisen sopimuksen täytäntöönpanon aikana.
  • Tuotteitamme tai palveluitamme käyttäviltä potilailta saatamme kerätä henkilötietoja tai arkaluonteisia henkilötietoja kliinisen hoitoprosessin aikana suoraan potilaalta tuotteidemme tai palveluidemme käytön yhteydessä, minkä lisäksi saatamme kerätä tietoja hoitavalta lääkäriltä, klinikalta, sairaalalta, hoitoalan palveluntarjoajilta, asianmukaisesti valtuutetuilta edustajilta ja sairausvakuutuslaitoksilta. 
  • Saatamme kerätä henkilötietoja työnhakijoilta heidän hakiessaan työtä Acelityltä postitse tai muilla tavoilla, minkä lisäksi voimme kerätä tietoja palkkaamistamme rekrytoijista sekä työnhakijaa suositelleista henkilöistä (tarvittaessa työnhakijalta on pyydettävä lupa ennen yhteydenottoa hänen aikaisempiin työnantajiinsa).
  • Saatamme kerätä henkilötietoja sivustojemme käyttäjiltä, kun he vierailevat sivustoillamme tai muilla omistuksessamme tai hallinnassamme olevilla verkkosivuilla tai ovat vuorovaikutuksessa niiden kanssa.
     

Aika ajoin saatat voida käyttää sivustojamme tai olla kanssamme vuorovaikutuksessa anonyymisti tai käyttämällä salanimeä. Huomaa kuitenkin, että mikäli et anna meille tiettyjä tarvitsemiamme henkilötietoja, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle haluamiasi tuotteita ja/tai palveluita. 

Kuinka ja millä perusteella käytämme keräämiämme henkilötietoja / arkaluonteisia henkilötietoja

  • Käsittelemme henkilötietoja mm, seuraavissa esimerkkitapauksissa, kun se on tarpeen omien oikeutettujen etujemme ja/tai kumppaninamme toimivan kolmannen osapuolen etujen turvaamiseksi, paitsi silloin, kun tällaisten etujen edelle menevät henkilöiden perusoikeuksiin ja -vapauksiin perustuvat edut:

o kerätessämme ja analysoidessamme tuotteen suorituskykyä, huoltoa ja luotettavuutta koskevia tietoja

o järjestäessämme koulutustilaisuuksia terveydenhoidon ammattilaisille tuotteidemme käyttöön liittyen

o tehdessämme markkinatutkimuksia ja tuotekehitystä 

o arvioidessamme ja käsitellessämme koulutus- ja tutkimusapurahahakemuksia

o kouluttaessamme henkilökuntaa

o suorittaessamme sisäisiä liiketoiminta- ja hallintaprosesseja, kuten kirjanpito, auditointi ja perustietojen hallinta.

  • Käsittelemme henkilötietoja myös, kun se on tarpeen sovellettavan kansallisen lainsäädännön nojalla, lakisääteinen tilintarkastus ja tilinpäätösraportointi, haittatapahtumista raportointi ja verovelvoitteet mukaan lukien.
  • Lisäksi käsittelemme henkilötietoja, kun se on tarpeen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi, jossa henkilö on osapuolena, tai ryhtyäksemme toimiin henkilön pyynnöstä ennen sopimuksen solmimista, esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

o palvelun toimittamisen ja tilauksen täyttämisen yhteydessä, esimerkiksi toimittaessamme tuotteitamme sairaaloihin potilaskäyttöä varten ja järjestäessämme tuotteidemme haun ja toimituksen potilaille kotikäyttöä varten

o tehdessämme yhteistyötä hoitavien lääkäreiden, asiantuntijoiden, sairaaloiden ja hoitoalan palveluntarjoajien kanssa liittyen tuotteidemme tai palveluidemme toimittamiseen potilaille ja heidän käynnissä olevaan hoitoonsa tuotteidemme ja palveluidemme avulla

o tehdessämme yhteistyötä yksityisten sairausvakuutuslaitosten kanssa

o auttaessamme ja ohjatessamme potilaiden hoitoa, jotka käyttävät lääketieteellisiä hoitotuotteitamme kotonaan 

o laskutusta, kirjanpitoa ja velan perintää koskevien toimintojen yhteydessä

o kerätessämme ja käsitellessämme maksuja, luottokorttimaksujen käsittely mukaan lukien

o luottotietojen tarkistuksen yhteydessä

o tarjotessamme asiakastukea ja/tai teknistä tukea ja muita asiakassuhteisiin liittyviä hallintatoimintoja (kuten asentamisen, aktivoinnin, huollon ja hallinnan mahdollistamiseksi, jotta potilaat voivat käyttää tuotetta)

o tiedustelujen tai reklamaatioiden käsittelyn tai riita-asioiden käsittelyn yhteydessä

o pestatessamme esitelmöitsijöitä ja asiantuntijoita lääketieteellisiin koulutusohjelmiin ja tehdessämme yhteistyötä heidän kanssaan.

  • Lisäksi käsittelemme henkilötietoja, kun henkilö on antanut (nimenomaisen) suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistarkoitusta varten. Tämä koskee henkilötietojen käsittelyä seuraavissa tarkoituksissa: 

o markkinoidessamme tuotteitamme tai palveluitamme postitse, tai mikäli olet antanut meille luvan, puhelimitse, sähköpostitse, tekstiviestitse tai muilla sähköisillä menetelmillä 

o missä tahansa muihin tarkoituksiin, joista olemme tiedottaneet sinulle tietojen keräämisen yhteydessä.

Edellä mainittujen tarkoitusten lisäksi sinulta sivustojemme käytön aikana kerättyjä henkilötietoja ja/tai arkaluonteisia henkilötietoja voidaan käyttää

  • sivuston palveluiden parantamiseen ja sivuston yksilöintiin omien mieltymystesi ja kiinnostuksenkohteittesi perusteella
  • sivustojen käyttöäsi koskevien tilastojen laatimiseen ja kehityssuuntien analysointiin markkinatutkimusten tekemiseen 
  • raporttien laatimiseen sisäistä käyttöä varten ohjelmien, tuotteiden, palveluiden ja sisältöjen kehittämiseksi
  • yhteenlaskettujen käyttötilastotietojen ja vastausprosenttien tarjoamiseen kolmansille osapuolille.

Acelity käsittelee henkilötietoja ja/tai arkaluonteisia henkilötietoja vain, kun se on ehdottoman välttämätöntä niiden tarkoitusten kannalta, joihin tiedot kerättiin.

Jakamamme henkilötiedot tai arkaluonteiset henkilötiedot

Acelity paljastaa henkilötietoja tai arkaluonteisia henkilötietoja seuraaville kolmansille osapuolille tietyissä olosuhteissa:

  • muille Acelity-konsernin jäsenille (myös niille, jotka toimivat EU:n ulkopuolella) vain silloin, kun niitä todella tarvitaan maailmanlaajuisten liiketoimintojen harjoittamiseen
  • kumppaneinamme toimiville kolmansille osapuolille, jotka pestaamme liiketoimintamme avuksi, kuten tuotteidemme toimituksista/noudoista vastaaville lähettipalveluille ja muille toimituspalveluiden tarjoajille, palkanmaksupalveluiden tarjoajille, perintätoimistoille ja muille velan perinnässä avustaville osapuolille sekä ulkopuolisille kumppaneille, jotka tukevat koulutustoimiemme/-sertifikaattien tarjoamisessa
  • ammattimaisille neuvonantajille, kuten asianajajille, kirjanpitäjille, veroneuvojille ja auditoijille 
  • lainvalvonta- ja/tai sääntelyviranomaisille, tuomioistuimille ja muille kolmansille osapuolille, mikäli laki muuten vaatii tai sallii ja/tai mikäli sen on tarpeen reklamaatioiden tai riita-asioiden selvittämiseksi sekä sisäisesti että ulkoisesti tai näiden viranomaisten tutkintamenettelyiden noudattamiseksi
  • jos yrityksemme myydään, sille tehdään rakenneuudistus tai se integroidaan johonkin toiseen yrityskonserniin, tiedot annetaan uudelle omistajalle ja niitä käytetään samalla tavalla kuin tässä EU-tietosuojakäytännössä määritetään
  • muille henkilöille tai muihin tarkoituksiin, joista olemme tiedottaneet sinulle tietojen keräämisen yhteydessä. 

Tuotteita tai palveluitamme käyttävien potilaiden tiettyjä henkilötietoja paljastetaan heidän hoitaville lääkäreilleen, asiantuntijoille, sairaalahenkilökunnalle, ulkopuolisille hoitoalan palveluntarjoajille, huoltajille, asianmukaisesti valtuutetuille edustajille ja yksityisille sairausvakuutuslaitoksille. 

Ennen henkilötietojen ja/tai arkaluonteisten henkilötietojen paljastamista kumppaninaan toimivalle kolmannelle osapuolelle Acelity tekee kaikki aiheelliset toimenpiteet sen takaamiseksi, että tämä kolmas osapuoli suojaa nämä tiedot riittävästi ja tämän EU-tietosuojakäytännön mukaisesti. Lisäksi, kun Acelity antaa kokonaisuudessaan tai osittain henkilötietosi ja/tai arkaluonteiset henkilötietosi kumppaninaan toimivan kolmannen osapuolen käsiteltäväksi, se tekee aiheelliset toimenpiteet sen takaamiseksi, että nämä kolmannet osapuolet ovat ottaneet käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimet henkilötietojen suojaamiseksi vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta tuhoamiselta ja muuttamiselta, luvattomalta luovuttamiselta ja käytöltä sekä kaikelta muulta laittomalta käsittelyltä.

Kaikki Acelityn kumppaneina toimivilta kolmansilta osapuolilta edellytetään, että ne käyttävät tietoja vain siihen tarkoitukseen, johon ne on annettu. Sovellettavan kansallisen lainsäädännön niin vaatiessa Acelity pyytää suostumuksen ennen tietojen jakamista kumppaninaan toimiville kolmansille osapuolille, samaan konserniin kuuluvat yhtiöt mukaan lukien.

Kuinka säilytämme ja suojaamme henkilötietoja 

Henkilötietojen ja/tai arkaluonteisten henkilötietojen turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Olemme ottaneet käyttöön asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä taataksemme riskiin suhteutetun turvallisuuden tason. Näihin toimenpiteisiin sisältyy sekä fyysisiä että sähköisiä turvatoimia, kuten:

  • tietosuojaa koskeva vaikutusten arvioinnit, kun käsittelyyn liittyy henkilöiden oikeuksia ja vapauksia koskeva suuri riski
  • henkilötietojen korvaaminen salanimillä ja koodaus salakieliseksi, erityisesti arkaluonteisia henkilötietoja siirrettäessä
  • kyky taata tietojen käsittelyjärjestelmien ja -palveluiden luottamuksellisuus, eheys, saatavuus ja toimintavarmuus, esimerkiksi tallentamalla tiedot turvattuihin ja alan vaatimuksia vastaaviin verkkoihin, joihin pääsevät vain ne työntekijät, joilla on erityiset käyttöoikeudet näihin järjestelmiin
  • kyky palauttaa henkilötiedot saataville ja käytettäviksi viipymättä fyysisen tai teknisen häiriön sattuessa
  • prosessi, jolla teknisten ja organisatoristen toimenpiteiden tehokkuutta testataan, tutkitaan ja arvioidaan säännöllisesti käsittelyn turvallisuuden takaamiseksi ja tietojen mahdollisen luvattoman käytön estämiseksi
  • salasanojen käyttö, lukitut varastot, kaapit sijoituspaikoissa ja suojatuissa säilytystiloissa.

Kaikki säilytettävät sähköisessä muodossa olevat tiedot, paperille tulostetut asiakirjat, lomakkeet ja muut henkilötiedot säilytetään turvallisesti, ja kun niitä ei enää tarvita, ne revitään, tuhotaan ja/tai muuten hävitetään, ellei sovellettava kansallinen lainsäädäntö toisin vaadi.

Kansainväliset tiedonsiirrot

Saatamme siirtää henkilötietoja ja/tai arkaluonteisia henkilötietoja EU:n tai Sveitsin ulkopuolella oleville vastaanottajille, esimerkiksi tallentaessamme tietoja palvelimille, jotka sijaitsevat pääkonttorissamme Yhdysvalloissa. Jokaisessa tapauksessa Acelity toteuttaa tarvittavat toimet sen takaamiseksi, että kaikki EU:n tai Sveitsin ulkopuolella sijaitseville vastaanottajille siirrettävät henkilötiedot ja/tai arkaluonteiset henkilötiedot suojataan asianmukaisesti EU:n ja Sveitsin tietosuojalakien vaatimalla tavalla. Acelity on pannut täytäntöön asianmukaiset kansainväliset tiedonsiirtosopimukset EU:n mallisopimuslausekkeiden nojalla. 

Omat oikeutesi ja valintamahdollisuutesi

Sovellettavan kansallisen lainsäädännön niin vaatiessa sinulta pyydetään suostumus liittyen arkaluonteisiin henkilötietoihisi.

Jos annat meille muiden henkilöiden henkilötietoja ja/tai arkaluonteisia henkilötietoja ja olet esimerkiksi lääkäri, joka antaa meille henkilöitä koskevia terveys- tai hoitotietoja, vahvistat, että olet ilmoittanut kyseiselle henkilölle ja/tai hänen lailliselle edustajalleen hänen tietojensa paljastamisesta meille ja saanut häneltä suostumuksen tähän. Sinulla on oikeus peruuttaa aiemmin meille antamasi suostumukset.

Sinulla on oikeus pyytää saada säilyttämämme henkilötietosi ja/tai arkaluonteiset henkilötietosi käyttöösi tai pyytää niiden korjaamista, muuttamista tai käsittelyn rajoittamista. Tietojen säilyttämistä koskevien vaatimusten nojalla sinulla on lisäksi oikeus tietojen oikaisuun tai poistamiseen. Sinulla saattaa olla myös oikeus tietojen siirrettävyyteen, oikeus olla joutumatta sellaisen automaattisen päätöksenteon kohteeksi, jolla on oikeusvaikutuksia, kuten profilointi, sekä oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle.
Voit myös kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoriin markkinointitarkoituksiin tai kieltää henkilötietojesi ja/tai arkaluonteisten henkilötietojesi käsittelyn perustellusta syystä, minkä jälkeen noudatamme tätä tahtoasi jatkossa. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, lähetä sähköpostia osoitteeseen privacy.office@acelity.com.

Jos olet terveydenhoitoalan ammattilainen, käytämme henkilötietojasi lääketieteellisten hoitotuotteidemme tai palveluidemme markkinointiin tai tiedottaaksemme uusista tuotteista, myynninedistämistoimista tai -tapahtumista, kuten koulutustilaisuuksista, joista uskomme sinun olevan kiinnostunut. Pyydämme sinulta suostumuksen henkilötietojesi käyttöön markkinointitarkoituksissa, mikäli sovellettava kansallinen lainsäädäntö niin vaatii. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi seuraavilla tavoilla, jos et enää halua vastaanottaa markkinointiin liittyviä yhteydenottoja meiltä: 

  • kirjoittamalla meille asianmukaiseen liitteessä A ilmoitettuun osoitteeseen ja ilmoittamalla, että et enää halua vastaanottaa näitä markkinointimateriaaleja 
  • napsauttamalla suoramarkkinointia sisältävän sähköpostiviestin lopussa olevaa ”Lopeta tilaus” -linkkiä
  • tai tiedottamalla asiasta Acelity-edustajallesi.
     

Toteutamme aiheelliset toimet sen takaamiseksi, että säilyttämämme sinua koskevat henkilötiedot ja/tai arkaluonteiset tiedot ovat virheettömiä, täydellisiä ja ajantasaisia. Jotta säilyttämämme henkilötiedot pysyisivät aina ajan tasalla, ota meihin yhteyttä kirjoittamalla asianmukaiseen liitteessä A ilmoitettuun osoitteeseen tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy.office@acelity.com, kun tiedoissasi tapahtuu muutoksia.

Säilytysajat

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin niitä tarvitaan tässä tietosuojailmoituksessa mainittuja tarkoituksia varten, ellei lainsäädännössä vaadita pidempää säilytysaikaa. Kunkin erityistapauksen mukaisesti henkilötietoja voidaan lisäksi säilyttää, kunnes meitä vastaan mahdollisesti nostettujen oikeusvaateiden vanhenemisaika on erääntynyt.

EU-tietosuojakäytännön päivitykset

Acelity tarkistaa EU-tietosuojakäytäntönsä ajoittain ja pidättää oikeuden EU-tietosuojakäytäntönsä muuttamiseen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Ilmoitamme EU-tietosuojakäytäntöömme tehdyistä muutoksista sivustoillamme. Jatkamalla tuotteidemme, palveluidemme tai sivustojemme käyttöä tai jatkamalla henkilötietojesi ja/tai arkaluonteisten henkilötietojesi antamista meille sen jälkeen, kun päivitetty EU-tietosuojakäytäntö on julkaistu sivustoillamme, vahvistat hyväksyväsi nämä muutokset. 

Yhteydenottotiedot

Jos sinulla on huolenaiheita tai valituksia yksityisyytesi rikkomisesta tai kysymyksiä siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi tai arkaluonteisia henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia mihin tahansa liitteessä A mainittuun Acelity-konsernin yritykseen osoitteeseen privacy.office@acelity.com

Lisätiedot

Lisätietoja tästä EU-tietosuojakäytännöstä saat vaatimustenmukaisuudesta vastaavalta osastolta tai IT-osastolta tai tämän asiakirjan ylätunnisteen kohdasta ”Liittyvät resurssit”.

Rikkomukset

Acelityn edustajien tulee noudattaa tätä EU-tietosuojakäytäntöä. Tämän EU-tietosuojakäytännön noudattaminen on jokaisen Acelityn työntekijän työsuhteen jatkumisen edellytys ja edellytys sille, että jokainen Acelityn toimeksisaaja voi jatkaa ammatillista suhdettaan Acelityn kanssa. Tämän EU-tietosuojakäytännön rikkomukset voivat johtaa kurinpitotoimiin, enimmillään työsuhteen tai muun sopimuksen irtisanomiseen tai se mukaan lukien. Acelityn henkilökuntaan kuuluvien tulee kääntyä esimiehensä tai vaatimustenmukaisuudesta vastaavan osaston edustajaan, mikäli he ovat epävarmoja siitä, onko jokin toimi EU-tietosuojakäytännön mukaan sallittua vai ei. Jos työntekijä havaitsee tämän EU-tietosuojakäytännön rikkomuksen tai epäilee sitä, hänen tulee välittömästi ilmoittaa asiasta. Acelity kieltää kostotoimenpiteet henkilöä vastaan, joka on ilmoittanut vaatimustenmukaisuusongelmasta.

 

 

LIITE A – EU-/ETA-alueen Acelity-yhtiöiden yhteystiedot

Alla ovat EU-/ETA-alueen Acelity-yhtiöiden maakohtaiset yhteystiedot EU-tietosuojakäytäntöä koskevissa asioissa.

Maa 

Vastaava KCI-yhtiö 

Osoite 

Itävalta

KCI Austria GmbH

Lembockgasse 49

Wien, Itävalta  A1230

Belgia

KCI Polymedics BVBA

Ambachtslaan 1031

Peer, Belgia 3990

Tanska

KCI Medical ApS

Automatikvej 1

Soborg, Denmark 2860

Ranska

Laboratoire KCI Medical

6 Rue Jean-Pierre Timbaud

Le Campus, Bat A

Montigny-Le-Bretonneux, France 78180

Saksa

KCI Medizinprodukte GmbH

Hagenauer Strasse 47

Wiesbaden, Germany 65203

Unkari

KCI Hungary Kft

Váci út 76.,

Budapest, Hungary 1133

Irlanti

KCI Medical Limited

2050 Orchard Avenue

Cltywest Business Campus

County Dublin, Ireland

Irlanti

KCI Manufacturing

39/40 Upper Mount Street

Dublin 2, Ireland

Irlanti

KCI Medical Srl

Viale Enrico Forlanini

21 Edificio 23

Milano, Italy 20134

Alankomaat

KCI Europe Holding B.V.

Papendorpseweg 99

Utrecht, Netherlands  3528 BJ

Alankomaat

KCI Medical B.V.

Papendorpseweg 99

Utrecht, Netherlands  3528 BJ

Espanja

KCI Clinic Spain S.L.

Calle Labradores, Manzana 25, nave 5

Polig Urb. Prado del Espino

28660 Boadllla dei Monte

Madrid, Spain

Sveitsi

KCI Medical GmbH

Ifangstrasse 91

Rumlang, Switzerland 8153

Yhdistynyt kuningaskunta

KCI Medical Limited (UK)

11 Nimrod Way

Ferndown Industrial Estate

Wimbourne

Dorset BH21 7SH

Yhdistynyt kuningaskunta

KCI UK Holdings Ltd

11 Nimrod Way

Ferndown Industrial Estate

Wimbourne

Dorset BH21 7SH

Yhdistynyt kuningaskunta

Systagenix Wound Manufacturing Limited

Airbanks Mills

Skipton

North Yorkshire

BD23 3RX

Yhdistynyt kuningaskunta

Systagenix Wound Management Limited

2 City Place

Beehive Ring Road

Gatwick Airport

West Sussex, United Kingdom RH6 OPA